Na profesorji.net poteka ocenjevanje profesorjev na slovenskih fakultetah. Za FMF je spisek že kar dolg, prav tako se pojavljajo tudi komentarji, nekateri bolj drugi manj posrečeni (velikokrat pa kar resnični).

-
Podpri Kvarkadabro!
Naroči se
Obveščaj me
guest

4 - št. komentarjev
z največ glasovi
novejši najprej starejši najprej
Inline Feedbacks
View all comments
mrbrdo
13 - št. let nazaj

Najprej hvala za malo brezplačne reklame 🙂
Drugič bi bilo fino, če obvestite glede takih problemov, kot npr. spam sporočila (na dnu strani je povezava za kontakt).
Vmes smo to varnostno luknjo odpravili (upajmo) in tudi še eno drugo precej neprijetno (XSS napad). Če kdo opazi še kakšne probleme naj to sporoči preko povezave za kontakt ali na mrzephy afna gmail pika com

Anonimni
Anonimni
14 - št. let nazaj

Super zadeva :)))

Luka Omladič
14 - št. let nazaj

"Silom prilike" se moram precej ukvarjati s tovrstnim ocenjevanjem na uradni ravni. Gre (vsaj na UL) za zelo kompleksno sestavljeno anketo, a na drugi strani za zelo improviziran sistem anketiranja. Ko to dvoje združiš, so rezultati močno dvomljivi.
Ta alternativni sistem se mi zdi zanimiv projekt, bi pa morali avtorji poskrbeti za tehnično kvaliteto: zelo hitro sem našel napade viagra robotov (http://profesorji.net/Preglej/AG/UNI)

Matej Accetto
14 - št. let nazaj

Načeloma je tako ocenjevanje lahko koristno, čeprav bo verjetno bolj stihijsko in naključno kot sistematično in povsem zanesljivo. Včasih lahko tako na eni kot na drugi strani tega ocenjevanja podležemo želji po všečnosti, ne pa dodani vrednosti stika s profesorjem. Po drugi strani pa je tudi tak odziv lahko zelo dobrodošel.

Kako je sicer po varnostni plati zasnovano to konkretno ocenjevanje, ne vem, si pa predstavljam, da bo del preizkusa že to, ali bodo profesorji lahko ubežali skušnjavi, da bi se za potrebe kratke oddaje glasov ustavljali v raznih slovenskih (in tujih) spletnih kavarnah…