Tisti z malo bolj slonjim spominom se morda še spomnite, da sem v objavi pred poldrugim letom nanizal več vprašanj o urejanju knjige v zvezi s knjigo razpravnih esejev o enakosti v literaturi in pravu. Najbolj pomni med njimi ste se morda kdaj tudi že vprašali, kaj se je s to knjigo nato zgodilo. Tu je končno odgovor.

Če me vprašate za mnenje, se mi še vedno zdi, da se da besedilo dokaj spodobno urediti kar v programu Word. Še veliko boljša ideja pa je, če knjiga najde zavetje v profesionalni založbi, ki ima posluh za njene ambicije glede cenovne dostopnosti. V našem primeru je to GV Založba, kjer je knjiga po vseh vsebinskih opravilih in formalnostih tik pred tiskom ali celo že v tisku in ima iziti enkrat po poletnih mesecih. Cena bo 15 EUR za navadne smrtnike in 9 EUR za študente.

Knjiga ni učbenik ali komentar zakona in (vsaj zaenkrat še) nima dokazanih stranskih učinkov, da bi vam nezmotljivo pomagala do višje izpitne ocene – zato pa ponuja nekaj dobrodelnega branja za dušo in dokaz ideje, da znajo tudi študenti pisati razpravne eseje, vsekakor pa ponuja sijajno razmerje med ceno in resnostjo v primeru, da iščete primerno darilo za ljubitelja literature in/ali prava.

Ko bo izšla, zapišem še kaj več, si pa že lahko ogledate, kako bo izgledala njena naslovnica (kliknite na knjigo za povečavo).

-
Podpri Kvarkadabro!
Naroči se
Obveščaj me
guest

0 - št. komentarjev
Inline Feedbacks
View all comments