Kaj imajo skupnega Čingiz Ajtmatov, Samuel Beckett, Albert Camus, John Donne … Walt Whitman, Emile Zola in Oton Župančič?

Vsi so, tako kot še mnogi njihovi literarni kolegi, omenjeni v knjigi Med Olimpom in Hadom: Enakost v pravu in literaturi, ki je – po moji subjektivni oceni – lep dokaz, da lahko tudi študenti spišejo povsem všečne in pretehtane razpravne eseje.

Knjiga sicer gotovo ne bo dosegla prodajnih uspehov Sašovega kova na Amazonu (ne samo zato, ker je napisana v slovenščini in ker je v elektronski obliki tako ali tako ne bomo prodajali prek tega portala, temveč tudi zato, ker je Amazon krepko za časom in nima posebne kategorije Knjige o pravu in literaturi, v kateri bi se skoraj gotovo uvrstili med 100 najbolj prodajanih), a je vseeno lahko zelo uporabno (in stroškovno učinkovito) novoletno darilo za dedke, babice, strice, tete, prijatelje ali same sebe.

Kakorkoli že, predstavitev knjige bo v ponedeljek na Pravni fakulteti, kot si lahko preberete v tem napovedniku. Navsezadnje pa: na predstavitvi bo knjiga na voljo še 20 % ceneje – torej bo (zaokroženo) stala 12,01 evra. Vabljeni!

-
Podpri Kvarkadabro!
Naroči se
Obveščaj me
guest

0 - št. komentarjev
Inline Feedbacks
View all comments